Filters
Preferences
Zoek

Rund en kalf

Afbeelding van Biefstuk 1ste keuze

Biefstuk 1ste keuze

€22,50 per kg €22,50 per kg

Heerlijke eerste keus biefstuk afkomstig uit het heupstuk.

Afbeelding van Dunne lende

Dunne lende

€24,95 per kg €24,95 per kg

De dunne lende of tussenribstuk is een langvormige spier met een randje vet dat zorgt voor extra smaak en een zichtbare vetmarmering. De dunne lende geeft zacht, niet vettig rundsvlees, waaronder de entrecôte.

Afbeelding van Entrecote met been

Entrecote met been

€22,50 per kg €22,50 per kg

Het vlees is afkomstig van de korte lende dat zich aan het voorste deel, tegen de ribben, van de dunne lende bevindt. Deze steak is steviger dan biefstuk afkomstig van de ossenhaas.

Afbeelding van Filet pur

Filet pur

€47,50 per kg €47,50 per kg

De filet pur of ossenhaas bevindt zich op de rug bij de lende van het rund. Uit deze runderfilet worden onder andere de chateaubriand, tournedos en filet mignon gesneden. In zijn geheel kan de filet pur als braadvlees bereid worden.

Afbeelding van Jeugdvlees

Jeugdvlees

€14,50 per kg €14,50 per kg

Heerlijk stuk rundvlees uit de lap en de buik van het rund.

Afbeelding van Kalfsfricassee

Kalfsfricassee

€18,00 per kg €18,00 per kg

Magere stukjes kalfsvlees afkomstig van de hals en de borst van het kalf ideaal om stoofpot mee te bereiden.

Afbeelding van Kalfskotelet met been

Kalfskotelet met been

€26,00 per kg €26,00 per kg

Opgelet: 2 dagen op voorhand bestellen

De kalfskoteletten worden steeds van de rib gesneden en hebben dan ook altijd een been.

Afbeelding van Kalfslapjes

Kalfslapjes

€30,50 per kg €30,50 per kg

Stukje mager, mals en sappig kalfsvlees ideaal om te stoven.

Afbeelding van Kalfslever

Kalfslever

€23,50 per kg €23,50 per kg

Opgelet: 1 dag op voorhand bestellen

Kalfslever heeft een specifieke en milde smaak en bevat veel vitamine D12. Heerlijk gebakken in de pan met een uitje en wat spek.

Afbeelding van Kalfsmedaillon

Kalfsmedaillon

€32,00 per kg €32,00 per kg

Dit stuk vlees afkomstig van de haas van het varken bevat bijna geen bindweefsel en is uitermate mals. Een ideaal stukje vlees om te gourmetten of steengrillen.

Afbeelding van Kalfsschenkel

Kalfsschenkel

€22,50 per kg €22,50 per kg

Opgelet: 2 dagen op voorhand bestellen

Kalfsschenkels bestaan steeds uit een vleesdeel en een mergdeel. De schenkels worden gebruikt om stoofschotels en bouillon te bereiden. In schijven gesneden worden de schenkels gebruikt om ossobuco te bereiden.

Afbeelding van Rosbief

Rosbief

€25,00 per kg €25,00 per kg

Een rosbief kan zowel afkomstig zijn van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil als van het bloemstuk of de muis. De rosbief wordt panklaar, dus zonder zeen, vlies of vet geleverd en dient gebraden te worden zodat het binnenste vlees nog rood blijft.

Afbeelding van Rumsteak

Rumsteak

€20,85 per kg €20,85 per kg

De rumsteak wordt uit de dikke lende, ook wel heupstuk, dikke ziel of kleinhoofd genoemd, gesneden. De steak is ideaal om te roosteren.

Afbeelding van Rundsstoofvlees

Rundsstoofvlees

€15,50 per kg €15,50 per kg

Doordat het vlees afkomstig is van spieren zoals de nek of schouder is het wat taaier en heeft het meer bereidingstijd nodig.

Afbeelding van Tournedos

Tournedos

€24,95 per kg €24,95 per kg

De tournedos wordt versneden uit het middenste deel van de ossenhaas (filet pur) van het rund. Dit mager vlees bevat weinig vet en bindweefsel en bezit geen zenen. Tournedos steaks zijn dan ook zeer mals.

Afbeelding van Zesrib

Zesrib

€22,50 per kg €22,50 per kg

Deze heerlijke steak is afkomstig van de rug van het rund, vanaf de zesde rib en het stuk van de lende het dichts bij de spiering.

Rund en kalf