Filters
Preferences
Zoek

Mignonette

€17,95 per kg

Na ontvetting en ontvliezing van de rugspier blijft enkel een stevig doch mals en mager stuk varkensvlees over. De mignonettes zijn zeer mager en caloriearm en worden bij voorkeur in 2 cm dikke plakken gesneden.

*
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Gemengd gehakt

Gemengd gehakt

€10,95 per kg €10,95 per kg

Dinsdag gehaktdag:
Bij aankoop van 1kg gehakt -> afhaling op dinsdag -> +1/2kg Gratis

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

Afbeelding van Varkenshaasje

Varkenshaasje

€20,50 per kg €20,50 per kg

Het varkenshaasje is het edelste stuk van het varken. Dit langwerpige stuk varkensvlees bevat, niettegenstaande het een spier is, weinig bindweefsel.

Afbeelding van Klaargemaakte stoverij

Klaargemaakte stoverij

€15,95 per kg €15,95 per kg

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

Afbeelding van Americain préparé

Americain préparé

€15,50 per kg €15,50 per kg

Met puur rundvlees

Afbeelding van Kalfsfricassee

Kalfsfricassee

€17,95 per kg €17,95 per kg

Magere stukjes kalfsvlees afkomstig van de hals en de borst van het kalf ideaal om stoofpot mee te bereiden.