Filters
Preferences
Zoek

Konijnenbouten

€9,96 per stuk

Konijnenbillen zijn de bouten van het konijn. Konijn valt in de groep van wit vlees dat vele voordelen biedt : licht verteerbaar, vetarm (bijna vetloos zelfs), weinig calorieën en weinig natrium. Konijnenvlees helpt bij het normaliseren van de stofwisseling en wordt daarom sterk aanbevolen voor kankerpatiënten die radiotherapie ondergaan.

Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Vol au vent

Vol au vent

€18,50 per kg €18,50 per kg

Vulling voor vidée op basis van kip, gehaktballetjes en champignons.

Afbeelding van Klaargemaakte stoverij

Klaargemaakte stoverij

€15,95 per kg €15,95 per kg

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

Afbeelding van Bereide kalkoenfilet

Bereide kalkoenfilet

€24,95 per kg €24,95 per kg

Kalkoengebraadsneetjes in champignonsaus

Afbeelding van Rundstong in Madeira

Rundstong in Madeira

€19,95 per kg €19,95 per kg

Heerlijk bereide tong in Madeira saus.

Afbeelding van Bereid kalfsfricassee

Bereid kalfsfricassee

€16,50 per kg €16,50 per kg

Magere stukjes kalfsvlees bereid met champignons en gehaktballetjes