Filters
Preferences
Zoek

Klaargemaakte stoverij

€15,95 per kg

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

  • mosterd
    mosterd
This product has a minimum quantity of 150
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Gemengd gehakt

Gemengd gehakt

€10,95 per kg €10,95 per kg

Dinsdag gehaktdag:
Bij aankoop van 1kg gehakt -> afhaling op dinsdag -> +1/2kg Gratis

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

Afbeelding van Vol au vent

Vol au vent

€18,50 per kg €18,50 per kg

Vulling voor vidée op basis van kip, gehaktballetjes en champignons.

Afbeelding van Balletjes in tomaat

Balletjes in tomaat

€15,95 per kg €15,95 per kg

Gehaktballetjes van gemengd varkens-en rundsvlees in een lekker tomatensausje

Afbeelding van Spaghettisaus

Spaghettisaus

€13,95 per kg €13,95 per kg

Huisbereide bolognaisesaus.

Afbeelding van Puree

Puree

€8,50 per kg €8,50 per kg

Klassieke aardappelpuree.