Filters
Preferences
Zoek

Italiaanse Kippenburger

€2,40 per stuk

100 % kip met gemalen kaas erin verwerkt.

  • selderij
    selderij
  • gluten
    gluten
  • melk
    melk
  • ei
    ei
  • soja
    soja
  • mosterd
    mosterd
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Gemengd gehakt

Gemengd gehakt

€10,95 per kg €10,95 per kg

Dinsdag gehaktdag:
Bij aankoop van 1kg gehakt -> afhaling op dinsdag -> +1/2kg Gratis

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

Afbeelding van Klaargemaakte stoverij

Klaargemaakte stoverij

€15,95 per kg €15,95 per kg

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

Afbeelding van Vol au vent

Vol au vent

€18,50 per kg €18,50 per kg

Vulling voor vidée op basis van kip, gehaktballetjes en champignons.

Afbeelding van Varkenswangetjes

Varkenswangetjes

€20,95 per kg €20,95 per kg

Opgelet: 2 dagen op voorhand bestellen

Dit taai vlees is doorweven met zeer kleine zenuwen en pezen. Het dient dan ook gedurende een lange tijd op een laag vuurtje bereid te worden. Op die manier komt het collageen in het bindweefsel vrij, wordt het vlees mals en krijgt het vlees zijn specifieke smaak.

Afbeelding van Rundsstoofvlees

Rundsstoofvlees

€15,50 per kg €15,50 per kg

Doordat het vlees afkomstig is van spieren zoals de nek of schouder is het wat taaier en heeft het meer bereidingstijd nodig.