Filters
Preferences
Zoek

Filet de sax

€34,25 per kg

Deze opgekuiste varkensrug wordt na het zoutingsproces omwikkeld in een vetplakje en een netmanteltje. Het drogings- en rookproces veroorzaakt de mooie goudgele kleur en de karakteristieke smaak van de Filet de Sax.

This product has a minimum quantity of 50
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Gemengd gehakt

Gemengd gehakt

€10,95 per kg €10,95 per kg

Dinsdag gehaktdag:
Bij aankoop van 1kg gehakt -> afhaling op dinsdag -> +1/2kg Gratis

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

Afbeelding van Americain préparé

Americain préparé

€15,50 per kg €15,50 per kg

Met puur rundvlees

Afbeelding van Gyros

Gyros

€16,50 per kg €16,50 per kg

Versneden en gekruid varkensvlees.

Afbeelding van Varkenswangetjes

Varkenswangetjes

€20,95 per kg €20,95 per kg

Opgelet: 2 dagen op voorhand bestellen

Dit taai vlees is doorweven met zeer kleine zenuwen en pezen. Het dient dan ook gedurende een lange tijd op een laag vuurtje bereid te worden. Op die manier komt het collageen in het bindweefsel vrij, wordt het vlees mals en krijgt het vlees zijn specifieke smaak.

Afbeelding van Panklare fricandon

Panklare fricandon

€14,50 per kg €14,50 per kg

Bereide fricandon, klaar om te bakken.