Zachte doch afsmakende salami met een iets grovere structuur.
Nadat het niet al te grof, fijn gekruide deeg in de varkensdarm gestopt is, wordt de worst voor enkele weken gedroogd. Gedurende dit proces onstaat een natuurlijke witschimmel.
Heerlijke salamiworst op basis van zuiver varkensvlees.
De boulogne salami worst wordt gekenmerkt door zijn donkerrode kleur en unieke smaak. Die specifieke smaak wordt bekomen door het speciale rijp- en droogproces dat het vlees ondergaat.
Chorizo is een Spaanse worstsoort met een kruidige smaak en roodachtig kleur en heeft een stevige en grove structuur.
De worst wordt na het vullen opgehangen om te drogen. De smaak verschilt afhankelijk van de gebruikte kruiden. Kruidnagel is daarvan de meest gebruikte. Iedere slager heeft zo zijn eigen geheimen.
Fijnkost heeft een traditionele blokvorm die zich gewillig laat omvormen tot mooie sneetjes die perfect op elke boterham passen. Door de uitgelezen keuze van de vleessamenstelling heeft deze salami net dat ietsje meer.
Relatief magere salami op basis van kalkoenvlees.
Lange smalle tapassalami met zachte, licht zoete smaak. Hoe langer gedroogd, hoe knapperiger. Een Spaanse specialiteit
Dit Pur Porc product van hoge kwaliteit en zonder darm wordt eerst gewolfd en daarna met de hand afgevuld in broodvorm. Een selectie van de fijnste kruiden geeft de Pain d'Ardenne salami zijn typisch artisanale smaak.
Heerlijke salami in een eetbaar peperomhulsel.
Kleine pittige salami
Droge varkenworst.
Natuurlijk gerijpte salami, met een grovere structuur, op basis van zuiver varkensvlees. Deze salami in een handige ringvorm heeft een smalle diameter.
Lekkere gekruide worst van Italiaanse oorsprong.
Klassieke salami met look.
De Royal Salami is een mild gerookte salami die heerlijk gekruid is met mosterdzaadjes. Zijn mooi rozetvormig snijvlak bezorgt deze salami zijn onderscheidende presentatie.
Een truffelsalami met een laagje van Parmezaanse kaas.
Heerlijke salami volgens aloud recept met zachte smaak en een extra toets van look.