Filters
Preferences
Zoek

Ham, spek en gebraad

Afbeelding van Filet de sax

Filet de sax

€34,30 per kg €34,30 per kg

Deze opgekuiste varkensrug wordt na het zoutingsproces omwikkeld in een vetplakje en een netmanteltje. Het drogings- en rookproces veroorzaakt de mooie goudgele kleur en de karakteristieke smaak van de Filet de Sax.

Afbeelding van Gandaham

Gandaham

€37,70 per kg €37,70 per kg

Deze Belgische gedroogde ham verkrijgt zijn specifieke smaak en aroma door het unieke proces van droogzouten en natuurlijke rijping. Na een droogtijd van minimum 10 maanden wordt de ham opgekuist, uitgebeend en vaccuüm verpakt.

Afbeelding van Gebakken ham

Gebakken ham

€28,00 per kg €28,00 per kg

Goed afgekruid en in de oven krokant gebakken grillhesp.

Afbeelding van Gekookte achterhesp

Gekookte achterhesp

€22,00 per kg €22,00 per kg

Heerlijke gekookte hesp afkomstig van de vaste delen van de ham van het varken.

Afbeelding van Gekookte beenhesp

Gekookte beenhesp

€24,50 per kg €24,50 per kg

Gekookte beenham met licht gerookte smaak.

Afbeelding van Gerookt spek

Gerookt spek

€22,40 per kg €22,40 per kg

Vlees afkomstig van de buik van het varken. Na een proces van inzouting ondergaat het product een periode van rijping en wordt het vlees gerookt.

Afbeelding van Gerookte bacon

Gerookte bacon

€27,50 per kg €27,50 per kg

Stukken spek afkomstig van de rug van het varken. Na een natuurlijk zoutingsproces worden de stukken gepekeld en gerookt en nadien naar een warme, droge ruimte gebracht waar ze verder kunnen rijpen.

Afbeelding van Grillspek

Grillspek

€22,50 per kg €22,50 per kg

Heerlijk ovenspek.

Afbeelding van Italiaanse rauwe ham

Italiaanse rauwe ham

€39,80 per kg €39,80 per kg

Rauwe Italiaanse ham

Afbeelding van Meesterlijke kookham

Meesterlijke kookham

€27,00 per kg €27,00 per kg

Heerlijke kookham van Leilander op basis van 100% Belgisch varkensvlees.

Afbeelding van Mosterdgebraad

Mosterdgebraad

€19,50 per kg €19,50 per kg

Varkensgebraad ingesmeerd met mosterd, gebakken in de oven.

Afbeelding van Pancetta

Pancetta

€36,20 per kg €36,20 per kg

Dit Italiaanse spek wordt bekomen door het 3 maanden aan de lucht drogen van heerlijk mals buikspek van het varken. Het vlees wordt gekruid met zout, peper en andere kruiden zoals kruidnagel, nootmuskaat en kaneel.

Afbeelding van Parmaham

Parmaham

€52,50 per kg €52,50 per kg

Parmaham wordt bereid in de provincie Parma (Italië) met vlees afkomstig van in Italië gekweekte varkens die minstens 9 maanden oud zijn en minimaal 160 kilo wegen. Een deel van de voeding van de dieren dient te bestaan uit de melkwei die bij de productie van Parmezaanse kaas overblijft. De rijping van de ham, die moet gebeuren in de bergwinden, moet minimaal 12 maanden duren. Bij de zouting van de ham wordt minder zout gebruikt dan bij andere soorten en er worden geen bewaarmiddelen of andere additieven toegevoegd.

Afbeelding van Rosbief

Rosbief

€22,50 per kg €22,50 per kg

Een rosbief kan zowel afkomstig zijn van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil als van het bloemstuk of de muis. De rosbief wordt panklaar, dus zonder zeen, vlies of vet geleverd en dient gebraden te worden zodat het binnenste vlees nog rood blijft.

Afbeelding van Rundsfilet d'Anvers

Rundsfilet d'Anvers

€45,40 per kg €45,40 per kg

Typisch voor Filet d'Anvers of gezouten rundsfilet is dat men gebruikmaakt van de spier van het muisstuk, een zeer mager, maar ook vrij taai stuk vlees. Het vlees wordt gepekeld, gerijpt en ten slotte gerookt.

Afbeelding van Varkensgebraad

Varkensgebraad

€21,00 per kg €21,00 per kg

Gebakken en licht gestoomde magere varkensrug ingestreken met een kruidenmengeling.

Afbeelding van Zelfbereide rauwe ham

Zelfbereide rauwe ham

€34,50 per kg €34,50 per kg

Rauwe ham is afkomstig van de achterste dijen van het varken. De ham werd eerst gepekeld en nadien gerookt.

Ham, spek en gebraad