Filters
Preferences
Zoek

Buffet Abel

€30,00 per persoon

Opgelet: 3 dagen op voorhand bestellen

vanaf 4 personen

Gepocheerde zalm, parmaham met meloen, perzik met tonijn, tomaat-garnaal, rundsrosbief, gevuld eitje, gerookte zalm, gerookte heilbot, gebakken kip drumstick, beenham met asperges, eendenpastei op witloofblaadje, tomaat-mozarelle spiesje, diverse rauwkostsalades, aardappelsalade, aangepaste koude sausjes, broodjes en boter, afgewerkt met vers fruit.

This product has a minimum quantity of 4
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Spaghettisaus

Spaghettisaus

€13,95 per kg €13,95 per kg

Huisbereide bolognaisesaus.

Afbeelding van Vol au vent

Vol au vent

€18,50 per kg €18,50 per kg

Vulling voor vidée op basis van kip, gehaktballetjes en champignons.

Afbeelding van Gemengd gehakt

Gemengd gehakt

€10,95 per kg €10,95 per kg

Dinsdag gehaktdag:
Bij aankoop van 1kg gehakt -> afhaling op dinsdag -> +1/2kg Gratis

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

Afbeelding van Klaargemaakte stoverij

Klaargemaakte stoverij

€15,95 per kg €15,95 per kg

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

Afbeelding van Americain

Americain

€15,50 per kg €15,50 per kg

100 % puur gemalen rauw mager rundvlees.