Bloedworst bestaat uit een mengsel van bloed (meestal van het varken, maar er bestaat ook runderbloedworst), vet of reuzel (smout), spek, kruiden en vulmiddelen (rogge, brood, gerst, en/of havermout).
Bloedworst bestaat uit een mengsel van bloed (meestal van het varken, maar er bestaat ook runderbloedworst), vet of reuzel (smout), spek, kruiden en vulmiddelen (rogge, brood, gerst, en/of havermout).
Dunne worst bereid met gemengd gehakt Kalf/varken.
Braadworst bereid met gemengd gehakt. Een braadworst is geschikt om in een pan te braden of op een barbecue te grillen.
Voorgekookte worst bereid met varkensvlees en omhuld met een heerlijke kruidenmengeling.
Worst bereid met vers kalfgehakt.
Dun worstje op basis van kippengehakt ideaal om te grillen of te braden.
Braadworst bereid met 100% kippengehakt.
Pens/worst bereid met wit brood, melk, ei, mager varkensvlees en varkensbuik en gekruid met zout, peper, foelie, koriander, nootmuskaat en/of gember.