Iets langer gerijpte kaas met pittige smaak.
Jonge zachte kaas met romige smaak.
Zachte Franse kaas met witte schimmelkorst en een romige smaak. Absoluut vetgehalte: 60 %.
Belgische zachte kaas met romige en pittige smaak en eetbare natuurkorst.
Heerlijke zachte Duitse kaas met romige textuur en lichtblauwe schimmel.
Heerlijke Franse witte schimmelkaas met eetbare korst.
Heerlijke romige kaas met eetbare witte korst. De kaas heeft een vetpercentage van 60+.
Goudkleurige kaas, zacht van binnen met een vrij zachte, oranje korst, met een niet al te sterke smaak.
Emmental is een Zwitserse kaas. De kaas wordt gekenmerkt door de vele gaten 'ogen', die van hem de bekende gatenkaas maken.Verkrijgbaar per stuk of gemalen.
Harde kaas met krachtige smaak en intense smaak. Door een lang rijpingsproces tot 12 maanden verkrijgt de kaas een volle en complexe smaak.
Zachte kaas met zachte smaak en zwarte korst.
Gruyère is een zoete kaas met een zoute bijsmaak en is genoemd naar de Zwitserse stad Gruyères. Verkrijgbaar per stuk of gemalen.
Jonge, vetarme kaas.
Jonge smeuïge kaas met lichtgele korst die 5 tot 6 weken gerijpt heeft.
Lekkere mengeling van choco en verse kaas voor op de boterham
Halfharde kaas met eetbare korst. De kaas is door zijn luchtige gaatjesstructuur licht verteerbaar.
Halfharde kaas afkomstig van de kaasmakerij Passendale.
Verse kaas, Mascarpone en room met bieslook.
Verse roomkaas met ananassmaak.
Veelzijdige kaas, met romige, intense smaak, die 12 maanden gerijpt heeft op houten planken.